Penzioneri iz Zemuna putovali i ovog vikenda

Penzioneri iz Zemuna putovali i ovog vikenda

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić ispratio je i ovog vikenda članove zemunskih udruženja penzionera na još jedan izlet. Tri autobusa, po sunčanom danu su se uputila prema etno selu Moravski konaci i dvorcu Fantast, zadužbini Bogdana Dunđerskog.

”Grupa koja ide prema Moravskim konacima u blizini Velike plane obići će i Manastir Koporin sa crkvom Svetog Stefana, a oni koji su se zaputili prema Bečeju, pored Fantasta, moći će da uživaju i u obilasku kapele izgrađene u neovizantijskom stilu koja je posvećena Svetom Đorđu i čuva dela velikog srpskog slikara Uroša Predića”, rakao je predsednik Matić, i poželeo starijim sugrađanima lepo druženje.

Opština Zemun afirmiše programe koji omogućuju penzionerima da ostanu vitalni, da se druže i da učestvuju u svim onim aktivnostima koje vole i koje im znače. Podržavajući realizaciju programskih aktivnosti udruženja penzionera doprinosimo poboljšanju njihovog kvaliteta života.

Penzioneri koji su zainteresovani za odlazak na izlet mogu da se prijave u Gradskoj opštini Zemun i u mesnim zajednicama. Telefoni za informacije su 011/3778-470 i 011/3778-471.