Poseta zemunskih penzionera Fruškoj gori

Poseta zemunskih penzionera Fruškoj gori

Tri stotine zemunskih penzionera juče je krenulo put Fruške gore, pa pošto je sa ovim polaskom preko 3000 penzionera već otišlo na izlete, u toku dana posetio ih je predsednik opštine Dejan Matić.

Zajedno su uživali u obilasku fruškogorskih manastira Hopovo i Krušedol, a zatim su nastavili put Sremskih Karlovaca.

Zemunski penzioneri napomenuli su da im ovi izleti izuzetno znače, pošto imaju priliku da provedu aktivno slobodno vreme, steknu nova poznanstva i iskustva.

Predsednik opštine ih je podsetio na sve ostale besplatne programe koje je opština Zemun pripremila za njih, od termina za plivanje u hali Pinki, preko karata za pozorište, obuka za rad na računaru, radionica, ali i programa koji su tek u pripremi. Još jednom je napomenuo da je ovo znak zahvalnosti za strpljenje i podršku svemu što je u prethodnom periodu urađeno kako bi se Srbija i Beograd  vratili  na put privrednog rasta, novih investicija i kvalitetnijeg života svih građana.

Svi zemunski penzioneri koji su zainteresovani za odlazak na jednodnevni izlet, mogu da se prijave u opštini Zemun ili u nekoj od zemunskih mesnih zajednica. Telefon za informacije je 011/3778-470 i 011/3778-471.